Om oss

I Lofoten og Kabelvåg året 1919 starter Konrad Nordahl og Magnus Andersen trykkeri. Hundre år senere trykkes det fortsatt, nå på Sortland og under navnet K. Nordahls Trykkeri AS.

Med bakgrunn i trykkeriet, ble det i 1921 startet avis, Bladet Vesterålen. Etterhvert ble avisa eget selskap, men under samme tak som søsterselskapet. Bladet Vesterålen har i dag avdelinger i Sortland, Hadsel, Andøy, Øksnes og Lødingen. I 1992 får K. Nordahls Trykkeri AS eget reklamebyrå, Reklamebyrået mål og mening®. De omlag 40 medarbeiderne i K. Nordahls Trykkeri AS, Reklamebyrået mål og mening® og Bladet Vesterålen arbeider tett sammen og utgjør Mediehuset Vesterålen, et lokalt medie- og kompetansefellesskap med stor bredde innen medietjenester.

K. Nordahls Trykkeri AS med Reklamebyrået mål og mening® har en moderne maskinpark, skiltverksted, en dyktig og kreativ stab med faglig bredde fordelt på avdelinger i Svolvær, Leknes, Sortland og Oslo. Vi leverer tjenester innen grafisk design, grafisk trykk og produksjon, web, tekstproduksjon og markedsrådgivning.
K. Nordahls Trykkeri AS har en sterk og stolt lokal profil. Vi er nært på kundene i markedet og brenner for å styrke samarbeid og løfte fram kompetansen som finnes – nettopp lokalt.